Takomläggning


Ge ditt hem ett nytt utseende med en takomläggning. Genom vår hjälp kan du vara trygg med att arbetet utförs på rätt sätt. Tack vare rätt kunskap och erfarenhet kommer vårt team kunna hjälpa dig att hitta den perfekta taklösningen för ditt hem.

Skydda hemmet från väder och vind

Ett starkt och hållbart tak är viktigt för att hålla ditt hem skyddat från väder och vind. Vår takomläggning hjälper dig att hålla ditt hem skyddat och säkert i många år framöver. Här får du och ditt tak precis den hjälpen som behövs.

Professionellt arbete

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB är specialiserade på takomläggning och har lång erfarenhet på området. Med professionell expertis utför vi arbetet på ett säkert och effektivt sätt, vilket garanterar hög kvalitet på arbetet.

Spara pengar

En takomläggning kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt. Ett nytt tak minskar risken för läckage och skador på ditt hem, vilket kan leda till höga kostnader för reparationer. En takomläggning från oss hjälper dig att undvika dessa kostnader.

Säkerhet

På Wallgrens Byggservice i Göteborg AB lägger vi stor vikt vid säkerheten vid takomläggning. Vi följer alla gällande säkerhetsföreskrifter och använder rätt utrustning och skyddsåtgärder för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert sätt.


Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB är ett familjeägt företag som har varit verksamt sedan 2010. Inom företaget finns det dock längre erfarenhet av byggbranschen sedan innan företagets start.

Vi erbjuder en mängd olika byggtjänster, inklusive renoveringar, tillbyggnader och takomläggningar, för både privatpersoner och företag i hela Västra Götaland.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Besöksadress

ERIKSBO BACKE 5
424 34 Angered