Renovering


Utöver köks- och badrumsrenoveringar arbetar vi också med generella renoveringar. Vi har bred kompetens inom bygg och renovering och kan hjälpa dig med allt från ombyggnationer och tillbyggnader till fasadrenoveringar och golvläggning. Vi är kända för att leverera högkvalitativa resultat till konkurrenskraftiga priser.

Till- & Utbyggnationer

Vårt företag utför till- och utbyggnader av olika skalor. Oavsett om du vill bygga ut befintliga ytor eller bygga en om hemmet, kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet och levererar högkvalitativa resultat genom effektivt och noggrant arbete.

Ge nytt liv till hemmet

Uppdatera och förbättra ditt hem genom en renovering. Det kan handla om att modernisera, ändra stil eller bara fräscha upp. Vi har kapaciteten att renovera att rum som finns i ett hem. Givetvis sköter vi allt från planering till utförande.

Skapa mer utrymme

En tillbyggnad utökar en befintlig byggnad med nya rum eller ytor. Det kan handla om att lägga till ett extra sovrum, en större vardagsrum eller ett nytt kök. Tillbyggnader är ett bra sätt att skapa mer utrymme utan att behöva flytta till en större bostad.

Bygg om

Ombyggnationer kan vara ett bra alternativ för att ändra planlösningen i en fastighet. Genom att anpassa och ändra på befintliga rum kan man skapa en bättre och mer funktionell bostad, arbetsplats eller övrig fastighet.


Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB är ett familjeägt företag som har varit verksamt sedan 2010. Inom företaget finns det dock längre erfarenhet av byggbranschen sedan innan företagets start.

Vi erbjuder en mängd olika byggtjänster, inklusive renoveringar, tillbyggnader och takomläggningar, för både privatpersoner och företag i hela Västra Götaland.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Besöksadress

ERIKSBO BACKE 5
424 34 Angered