Köksrenovering


Låt ditt kök bli den centrala punkten i ditt hem med en köksrenovering från vårt team av experter. Med vår hjälp kan du skapa ett kök som inte bara är snyggt och funktionellt, utan också ett utrymme som du kommer att älska att spendera tid i.

Designa ditt drömkök

Oavsett om du vill ha ett modernt kök eller ett mer traditionellt utseende, så kan vi hjälpa dig att designa ditt drömkök med skräddarsydda lösningar. Vi lägger upp en plan utifrån dina önskemål och behov, din stil och din budget.

Hög standard

Vi prioriterar högsta kvalitet och noggrannhet i varje steg av köksrenoveringen, endast det bästa är bra nog. Med hjälp av högkvalitativa material och produkter skapar vi ett kök av hög standard. Målet att du ska erhålla ett kök som du kan njuta av i många år framöver.

Nöjda kunder

För oss är det viktigt att varje kund som anlitar oss för en köksrenovering blir 100 procent nöjd med både vår service och vårt arbete. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar, därför är vi noga med att lyssna till dina specifika önskemål. På så sätt kommer du få hjälpen du behöver och önskar.

Öka värdet på hemmet

En köksrenovering kan öka värdet på ditt hem. Genom att investera i ditt kök kan du öka attraktionskraften för potentiella köpare och öka värdet på din fastighet. En professionell köksrenovering från vårt team kan hjälpa dig att få tillbaka din investering flera gånger om.


Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB är ett familjeägt företag som har varit verksamt sedan 2010. Inom företaget finns det dock längre erfarenhet av byggbranschen sedan innan företagets start.

Vi erbjuder en mängd olika byggtjänster, inklusive renoveringar, tillbyggnader och takomläggningar, för både privatpersoner och företag i hela Västra Götaland.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Besöksadress

ERIKSBO BACKE 5
424 34 Angered