Badrumsrenovering


Wallgrens Byggservice i Göteborg AB erbjuder omfattande hjälp inom badrumsrenovering. Låt oss förvandla ditt trötta badrum till ett modernt och stilfullt utrymme utifrån dina önskemål och behov.

Kontakta oss för att få en offert på din badrumsrenovering.

Betydande erfarenhet

Med över ett decennium av erfarenhet inom byggbranschen och en expertis inom badrumsrenoveringar, har vi på Wallgrens Byggservice i Göteborg AB den yrkeskompetens som krävs för att göra din badrumsrenovering till en smidig och stressfri upplevelse.

Skräddarsydd renovering

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för badrumsrenoveringar. Här får du hjälp som passar dina behov och önskemål. Vårt team arbetar tillsammans med dig för att skapa en plan som är anpassad till dina budget- och tidsbegränsningar, samt dina designönskemål.

Hög kvalitet

I vårt arbete sätter vi högsta kvalitet och noggrannhet i fokus, vid varje steg av badrumsrenoveringen. Vi använder bara högkvalitativa material och produkter från pålitliga leverantörer för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat som håller länge.

Kundnöjdhet

Inom företaget strävar vi alltid efter att uppnå kundnöjdhet vid varje badrumsrenovering. För att förstå dina behov ser vi till att arbeta nära dig. På så sätt kan vi se till att du är nöjd med slutresultatet. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och skapa ett badrum du kommer att älska.


Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB är ett familjeägt företag som har varit verksamt sedan 2010. Inom företaget finns det dock längre erfarenhet av byggbranschen sedan innan företagets start.

Vi erbjuder en mängd olika byggtjänster, inklusive renoveringar, tillbyggnader och takomläggningar, för både privatpersoner och företag i hela Västra Götaland.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Wallgrens Byggservice i Göteborg AB

Besöksadress

ERIKSBO BACKE 5
424 34 Angered